Lauko vestuvių ceremonija. Ką svarbu žinoti?

Vestuvių ceremonija lauke, šviečiant maloniai vasaros saulei ar krentant auksiniams rudens lapams, gali tapti nuostabiais Jūsų šventės atsiminimais, jei iš anksto viską kruopščiai apgalvosite.

VIETA

Galbūt tai bus medžių alėja, jauki pievelė prie miško, o gal rinksitės autentišką sodybos kiemą? Organizuojant vestuvių ceremoniją lauke, įsitikinkite, kad norimoje vietoje, patogiai ją pasiekti ir stebėti galės visi Jūsų svečiai.

Taip pat svarbus aspektas – ceremonijos elementų išdėstymas. Apgalvokite kur stovės altorius bei į kurią pusę, ceremonijos metu, švies saulė, kad tiek Jums tiek svečiams būtų patogu bei gautųsi gražiausios šventės nuotraukos. Apsvarstykite svečių vietų išdėstymą bei dekoro galimybes skirtingose vietose.

ORAS

Visiems gerai žinoma, kad oro nesuplanuosite… Švelnus vasaros lietus tikrai gali pridėti romantikos Jūsų ceremonijai, tačiau prasidėjus audrai, gali tekti ieškoti kur pasislėpti. O kaitinant vasaros saulei gali kilti pavojus Jūsų ar svečių sveikatai. Todėl svarbu pasirūpinti planu B.

Ceremoniją planuojant lauke, pasirūpinkite, kad netoliese būtų vieta po stogu, kur galėtumėte ją pratęsti užklupus netikėtam lietui. Medžiotojų sostinėje, ceremoniją galėsite organizuoti lauke, o netikėtai pasikeitus orams – persikelti į sodybos vidų, prie vitrininių langų sienos. 

Taip pat, savaitę prieš vestuvių dieną – stebėkite orų prognozes. Jei ketina lyti, bet nestipriai, galite pasirūpinti skėčiais svečiams, palapine ar ceremoniją rengti medžių alėjoje. Tai suteiks jaukumo, paprastumo ir paliks šiltus prisiminimus.

DEKORACIJOS

Kaip planuojant ceremonijos vietą, taip ir dekoracijas – svarbu atsižvelgti į orus. Jei pranašauja vėjuotą dieną, pasirūpinkite, kad dekoracijos laikytųsi tvirtai ir stabiliai, kad šventės dieną nereikėtų jomis rūpintis.

Galite apgalvoti, apie dalį dekoracijų, kurios būtų lengvai pernešamos į vietą po stogu, prasidėjus lietui.

GARSO SISTEMA

Planuojant ceremoniją lauke svarbu pasirūpinti gera garso kokybe. Dėl vėjo ar kitų pašalinių garsų lauke, tikėtina, kad svečiai girdės Jus ne taip gerai, kaip uždaroje patalpoje.

SĖDIMOSIOS VIETOS

Ceremonija lauke leidžia į daugelį dalykų pažvelgti kūrybiškiau… Svečių susodinimas taip pat gali tapti įdomesniu, kėdes sustatant ratu aplink Jus, ištiesiant daug įvairiausių kilimų ir pridedant mielų pagalvėlių, padedant ilgus medinius suolus, o gal net šieno spudulas?

Planuojant svečių sėdėjimo planą ceremonijos metu, atsižvelkite į savo vestuvių temą, dekoracijas, lokaciją, norimą sukurti atmosferą, svečių poreikius, galimybes ir išlaisvinkite savo vaizduotę.

Kreipkitės ir pasiūlysime jaukias lauko ir vidaus erdves bei patyrusį personalą Jūsų nepamirštamai vestuvių ceremonijai.

+37069833059 | info@medziotojusostine.lt