„Ar tekėsi už manęs?“ – 5 būdai, kaip surengti nepamirštamas piršlybas!

Suradote savo gyvenimo meilę ir atėjo laikas sulaukti bene svarbiausio atsakymo Jūsų gyvenime. Prieš pateikiant klausimą, belieka pasirinkti geriausią vietą ir išgirsti lemtingą „Taip“! Dalinamės 5 romantiškais būdais, kurie, tikimės, įkvėps Jus ir palengvins apsisprendimą.

Atgal į pirmą pasimatymą

Jūsų meilės istorija prasidėjo tą akimirką, kai pirmą kartą pažvelgėte vienas į kitą. Prisiminkite, ką veikėte pirmą kartą, kai susitikote ir bandykite atkurti prisiminimą: apsilankykite tame pačiame restorane, nuvykite pasivaikščioti ten, kur pirmą kartą nedrąsiai žengėte kartu pirmus žingsnius – visa tai Jus nukels į pačią draugystės pradžią ir lemtingam momentui suteiks ypatingo jaukumo.

Kelionė

Planuojate atostogas? Visai nesvarbu, ar ruošiatės smagiai praleisti laiką saulėtoje vandenyno pakrantėje, ar planuojate slidinėti kalnuose, ar tiesiog sugalvojote kartu išvykti savaitgaliui automobiliu į gražų gamtos kampelį. Jeigu mėgstate kartu nuolat keliauti – tai atrodys, kaip įprastas išvykimas dviese, o kelionės lokacija ateityje galės tapti ir Jūsų metinių paminėjimų
simboline vieta.

Filmas kitaip

Kvietimas pažiūrėti filmą skamba labai nekaltai. Pasitelkite fantaziją! Galite išsinuomoti kino
salę ar namuose pastatyti projektorių ir sukurti kino teatro atmosferą. Kai jaukiai įsitaisysite,
paleiskite ne žadėtą filmą, o trumpą filmuką apie Jus. Tegul tai būna nuotraukos, ar vaizdo įrašai iš Jūsų draugystės – įgarsinkite video medžiagą, galite į šį projektą įtraukti ir Jūsų draugus bei artimuosius. Galiausiai, filmuko pabaigoje priklaupkite prieš savo išrinktąją ir užduokite tą lemtingąjį klausimą!

Gyvo garso koncertas

Sudalyvaukite bet kokio tipo koncerte, papildomi taškai, jei tai atlikėjas, kuris Jums abiems reiškia kažką ypatingo. Jeigu esate drąsus ir norite tikrai įspūdingo reginio, galite kilstelti kartelę ir pabandyti suderinti galimybę su renginio organizatoriais pasipiršti pačioje scenoje!

Užuominų medžioklė

Čia taip pat vaizduotei ribų nėra! Pavyzdžiui, sugrįžusi vakare namo ji staiga iš nežinomo kontakto gauna žinutę su nurodymais surasti namuose paslėptą lapelį, o lapelyje parašyta mįslė ar koordinatės. Tai gali būti ir visai paprasta seka, svarbiausia, tegul visos spėlionėspriveda iki Jūsų, jau laukiančio su nuostabia staigmena!