Išvažiuojamoji santuokos ceremonija – ką reikia žinoti?

Norite savo santuokos ceremoniją nukelti į originalesnę vietą nei bažnyčia ar Civilinės Metrikacijos skyrius? Bet tuo pačiu abejojate ar tai įmanoma sklandžiai suorganizuoti? „Medžiotojų Sostinės“ kolektyvas pasiruošęs jums padėti!

Išvažiuojamoji santuoka

Išvažiuojamoji santuoka yra ta pati civilinė santuoka, skirtumas tik tame, jog ji vyksta jūsų pasirinktoje vietoje. Įstatymas, suteikiantis galimybę santuoką registruoti pasirinktoje vietoje, o ne tik bažnyčioje ar Civilinės metrikacijos skyriuje numato, kad jaunavedžių pasirinkta vieta turi būti miesto, kurio Civilinės metrikacijos skyriuje santuoka registruojama, ribose. Civilinės Metrikacijos skyriui prieš tai turi būti pateiktas ir pasirinktos ceremonijos vietos savininko leidimas, rodantis sutikimą rengti ceremoniją jam priklausančioje teritorijoje.

Metrikacija

Jaunavedžiai, norintys santuoką registruoti kitoje vietoje, turėtų teikti prašymus Civilinės metrikacijos skyriuje. Patvirtinus prašymą, jaunavedžiai taip pat įsipareigoja pasirūpinti metrikacijos skyriaus darbuotojo atvežimu į tuoktuvių vietą ir parvežimu atgal bei reikalingomis priemonėmis ceremonijai atlikti: darbuotojas ceremonijos metu turės stovėti ant tinkamo, lygaus ir neslidaus pagrindo, o reikalingiems dokumentams susidėti bus reikalingas stalelis. Prasto oro atveju, vertėtų pasirūpinti ir stogeliu ar patalpa, kur būtų įmanoma pratęsti santuokos ceremoniją. 

 

„Medžiotojų Sostinė“ – saugios jūsų šventės akimirkos

Na, o kokia vieta vestuvėms gali būti labiau romantiška už jaukų gamtos kampelį? „Medžiotojų Sostinės“ sodyba įsikūrusi pačiame Lietuvos centre, tačiau vis tiek alsuoja gamtos ramybe. Ceremonijai garantuojame privatumą – saugomą privačią teritoriją ir papildomą apsaugą nuo nenuspėjamo lietuviško oro – alternatyvią ceremonijos vietą viduje, kur tilps daugiau nei 100 svečių, o karštą dieną vėsins įrengta kondicionavimo sistema.

Ko dar gali prireikti?

„Medžiotojų Sostinės“ sodyboje rasite erdvią terasą, kurioje galėsite trumpam pailsėti nuo šventės šurmulio ir pasigrožėti nuostabiais gamtos vaizdais. Šiltuoju metų laiku čia galima įrengti kokteilių barą. Kitoms šventės detalėms išpildyti turime pavėsines, dideles vidaus ir lauko erdves, pramogas ir dar daugiau.

Kreipkitės!

Turime daug patirties, esame organizavę ir priėmę daugybę skirtingų renginių, nuolat tobulėjame ir prisitaikome prie besikeičiančių poreikių. Būkite užtikrinti savo renginio kokybe: +37069833059 | info@medziotojusostine.lt