Vestuvių planavimas nuo A iki Ž – kas yra svarbiausia?

Planuoti savo vestuves nėra jau toks lengvas dalykas, tačiau šiuo procesu vis tiek galima pasidžiaugti. Viskas atrodo mažiau chaotiška, kai susirašome svarbiausius punktus ir šalia jų dėliojame varneles! Dalinamės vos 10 žingsnių, kurie padės didžiąją meilės dieną pasitikti sklandžiau.

1.Biudžetas.

Nusibrėžkite bent preliminarias finansines ribas. Aiškus biudžetas padės nustatyti daugybę dalykų!

2.Laikas.

Pirmasis klausimas, kuris nuaidės iškart po sužadėtuvių sveikinimų: „Kada vestuvės?“

Neskubėkite, gerai apgalvokite savo šeimos ir artimųjų šventes, apsvarstykite metų laiką. O į smalsuolių klausimą visada galite atsakyti, jog „visą informaciją rasite pakvietime“.

3.Svečių sąrašas ir pakvietimai.

Kai sudarysite savo šeimos narių ir artimiausių draugų sąrašą, ilgai nedelskite ir pradėkite ruošti pakvietimus. Kuo anksčiau pranešite apie šventės datą, tuo daugiau laiko liks svečiams planuoti savo laiką ir pranešti apie dalyvavimą. 

 

4.Vieta.

Kai jau turėsite dalyvaujančių svečių sąrašą, bus paprasčiau išsirinkti šventės lokaciją. Rinkitės tokią vietą, kurios interjeras ir eksterjeras jums atrodo patraukliai. Gražioje aplinkoje yra lengviau sukurti estetiką bei nereikia daug papildomų išlaidų dekoracijoms. Atsižvelkite į sezono orą, svečių amžiaus grupę, vietų skaičių nakvynei ir panašius dalykus. „Medžiotojų Sostinės“ sodyba yra įsikūrusi pačiame Lietuvos geografiniame centre ir talpina net 100 asmenų. Patogu, kai šventės vietą svečiai randa be jokių sunkumų.

5.Profesionali pagalba.

Daugeliui vestuvės yra pirmoji tokio dydžio šventė, tad visai natūralu, jog gali atsirasti dalykų, apie kuriuos nespėsite pagalvoti. Vestuvių planuotojai užduoda tikrai vertingus klausimus, perspėja apie situacijas, kurios gali kainuoti papildomas išlaidas ir pasirūpina mažiausiomis smulkmenomis. Planavimo paslaugas apsvarstyti verta, jeigu neturite daug asmeninio laiko ir patirties.  

6.Šventės stilius ir nuotaika.

Ieškokite įkvėpimo internete ir sukurkite savo vestuvių viziją. Tai padės lengviau išpildyti dekoro, gėlių, torto, aprangos kodo (jeigu toks bus), muzikos ir visus kitus šventės aspektus. Svarbiausia yra kokią nuotaiką norite sukurti. Ar linkstate labiau prie tradicijų ir romantiškos atmosferos? Ar norite daugiau laisvės ir modernių sprendimų?

7.Vestuvių šventės partneriai.

Tai makiažo ir plaukų formavimo meistrai, vedėjas, fotografai, vairuotojai (ir transportas), dekoruotojai, muzikos atlikėjai, virtuvės šefai ir visa kita likusi komanda, kuri yra atsakinga už gražiausias ir įsimintiniausias jūsų šventės akimirkas. Rekomenduojame su kiekvienu partneriu pasikalbėti asmeniškai, kad įsitikintumėte, jog jūsų šventės vizija yra suprasta ir bus įgyvendinta neviršijant nustatyto biudžeto. Skirkite laiko pasidomėti atsiliepimais, konsultuokitės su draugais, ieškokite rekomendacijų – „Medžiotojų Sostinės“ kolektyvas, jauniesiems pageidaujant, pasidalina patikimais tiekėjų kontaktais nuo vedėjų iki filmuotojų! Svarbiausia – pasitikėti žmonėmis ir jų teikiama paslaugos kokybe.

8.Apranga.

Taip pat svarbus momentas, kuriam reikėtų pasilikti bent 6-9 mėnesius iki vestuvių. Renkantis aprangą galite užtrukti, kol rasite patinkantį variantą, tada turite pasilikti laiko primatavimams ir įsitikinti, jog tai yra tai, ko iš tiesų norite. 

9.Vestuviniai žiedai.

Gali būti, kad vestuvinius žiedus išsirinkote iš karto po sužadėtuvių. Bet jei to nepadarėte, rekomenduojame vestuvinius žiedus pasiruošti likus keliems mėnesiams iki didžiosios dienos.

10.Skirkite laiko SAU.

Kai sakėme, jog procesu reikia džiaugtis, tai tikrai nemelavome! Praleiskite laiko dviese, kartu sukurkite dainų grojaraštį ir sudėkite mėgstamas dainas, kurios primena jums jūsų draugystės akimirkas, pasirašykite priesaikas – tai bus jautrus momentas, kai šie žodžiai skambės lemtingą akimirką. Vestuvės turi atspindėti JUS – jūsų istoriją, bendrus pomėgius, o ne tai, kas pagrįsta kitų vestuvių idėjomis. Įtraukite ir savo draugų kompaniją! Paprašykite, kad šventės metu draugai pasiruoštų pasidalinti bendrais prisiminimais, pamąstykite apie žaidimus ir kitas veiklas. „Medžiotojų Sostinėje“ rasite visą reikiamą įrangą ne tik karaokė varžyboms rengti, bet ir linksmoms prezentacijoms ar nuotraukoms rodyti!  

Sveikiname! Belieka tik pradėti krauti lagaminą ir vykti medaus mėnesio poilsiui. O mes linkime, kad medaus mėnesis tęstųsi amžinai!

Jeigu vis dar nerimaujate nuo ko pradėti – „Medžiotojų Sostinės“ kolektyvas pasiruošęs jums padėti! Turime daug patirties, esame organizavę ir priėmę daugybę skirtingų renginių, nuolat tobulėjame ir prisitaikome prie besikeičiančių poreikių. Būkite užtikrinti savo renginio kokybe: +37069833059 | info@medziotojusostine.lt