Įmonės gimtadienis – švęsti, negalima praleisti

Verslo jubiliejai ar gimtadieniai yra svarbi kiekvieno verslo gyvenimo dalis. Pradėti ir vystyti savo verslą nėra lengva, todėl turėtumėte pasidžiaugti šiais savo pasiekimais.

Gimtadienis yra nuostabi proga sustiprinti komandinę dvasią bei neformalioje aplinkoje pažinti darbuotojus, todėl įmonės gimtadienius būtina paminėti ir kaip reikiant atšvęsti. Belieka vienas klausimas  – kaip surengti nepamirštamą verslo gimtadienį?

Surengti vakarėlį nėra lengva, ypač pandemijos metu. Norėdami būti tikri, kad visi mėgausis šia švente, turite skirti laiko, finansų ir žmogiškųjų išteklių. Planuokite iš anksto, o užduotis paskirstykite komandos nariams. Jei neturite laiko ar esate užsivertę darbais, pagalvokite apie partnerystę su renginių organizatoriumi, kuris jums gali padėti sukurti įsimintinas akimirkas.

Nepamirškite šventės metu skirti dėmesio ne tik įmonės vardui, bet ir savo darbuotojams. Tik 48% darbuotojų jaučia tikslą savo dabartiniame darbe, o tai kelia nerimą, nes darbuotojai, kurie savo kasdienėse užduotyse mato prasmę, tris kartus dažniau lieka dirbti organizacijoje.

Sukurkite šventę darbuotojams ir atsidėkokite už jų sunkų darbą. Darbuotojai mėgsta gauti dovanas, kurių negali nusipirkti – nepamirštamas emocijas ir nuotykius, todėl apsvarstykite galimybę surengti smagias draugiškas varžybas, kurių metu visi išbandys kažką naujo.

Tam puikiai pasitarnaus Medžiotojų Sostinės sodyba ir šalia jos esanti šaudykla Shootingclub!

Medžiotojų sostinė yra įsikūrusi pačiame Lietuvos centre, Kėdainių rajone, todėl ją patogu pasiekti iš visų Lietuvos miestų. Sodyboje yra itin erdvi salė, kurioje telpa iki 120 žmonių, todėl galėsite pakviesti daugybę įmonės ar filialo darbuotojų ir būti ramūs, jog visi laisvai tilps.

Verslo renginiams yra įrengta 30 – 40 patogių miegamų vietų, o vasaros metu galima statyti palapinių miestelį, nes sodyba apima didelę teritoriją. Todėl čia bus vietos ne tik palapinėms, bet ir įvairiems komandiniams žaidimams, kurie reikalauja erdvės.

Jūsų šventės nesugadins nei kaitri saulė, nei spengianti pūga, nes sodyboje įrengta kondicionavimo sistema karštoms vasaros dienoms bei židinys jaukiems žiemos vakarams.

Šalia Medžiotojų sostinės yra viena didžiausių šaudyklų Lietuvoje, todėl tikime, kad nuotykių ir pirmų kartų netruks. Profesionalūs treneriai pasirūpins, kad visi išmoktų taisyklingai laikyti ginklą, šaudant į skriejančias lėkšteles. Po nepamirštamų varžybų galėsite atsipalaiduoti pirtyse, sukūrinėje vonioje ir vidaus baseine.

Na ir žinoma, kaip be užkandžių? Tam, kad nereikėtų kvaršinti sau galvos ką daryti su maitinimu, Medžiotojų sostinė teikia ir maitinimo paslaugas. Profesionalūs virtuvės šefai pasirūpina, kad maistas būtų šviežias ir kokybiškas.

Nesvarbu, kokį svarbų etapą švenčiate, Medžiotojų sostinė pasistengs, kad šventė atitiks visų lūkesčius ir norus. Nedelskite ir įprasminkite net mažytes pergales!