TOP 5 patarimai, kaip užimti savo vestuvių svečius

Vestuvės tai viena įspūdingiausių ir įsimintiniausių šeimos švenčių, kurios neįsivaizduojamos be šeimos ir artimiausių draugų. Tad normalu, kad prieš didžiąją šventę, kyla daug klausimų, vienas iš jų – kaip užimti artimiausius svečius. Tam, kad svečiams netektų nuobodžiauti, dalinamės 5 patarimais, kaip užimti jų laiką mūsų Medžiotojų sostinės komplekse, kol jaunavedžiai mėgaujasi laiku dviese.

Maistas ir gėrimai

Jokia šventė neįsivaizduojama be užkandžių ir gėrimų, todėl išalkusius svečius galite pasotinti BBQ zonoje su profesionaliu grilio meistru. Grilio meistrai, profesionalūs barmenai bei maisto furgonėliai įtrauks svečius į paruošimo procesą, todėl svečiai bus ne tik pasisotinę, bet ir linksmai praleidę laiką. Be to, mūsų sodyboje veikia pilnai sukomplektuota profesionali virtuvė. Kadangi maistas nėra sandėliuojamas, naudojame tik šviežius produktus, tad gaminame skanų ir kokybišką maistą. Todėl galime užtikrinti, jog patiekdami švedišką užkandžių stalą, bus patenkintas kiekvienas skonis!

Fotosesija

Fotosesijos sienelės taip išpopuliarėjo, jog tapo neatskiriama vestuvių dalimi ir smagiu praleidimo būdu. Fotosesijos tema gali būti kokia tik norit – rimta, romantiška ar šmaikšti, viskas priklauso nuo Jūsų fantazijos ribų. Fotosesijos sienelės gali būti padarytos tiek iš spindinčių stiklų, balionų ar gėlių, tiek iš knygų ar šviečiančių girliandų – leiskite pasireikšti vaizduotei. Kuo daugiau juoko, tuo daugiau smagių prisiminimų. Todėl šalia fotosienelės galima palikti šmaikščios atributikos, kuri pagyvintų įamžintas nuotraukas – specialiai jūsų šventei sukurtų rėmelių, domino kaukių, akinių, lankelių, kepurių ar ūsų, lupų, akinių imitacijų ant pagaliuko, smagių užrašų ir pan. Siekiant didesnio efekto, populiaru pasirūpinti momentiniu fotoaparatu – taip svečiai nuotraukas gali pasilikti sau kaip smagų atsiminimą.

Sodybos siūlomos pramogos

Medžiotojų sostinė džiaugiasi tuo, jog yra ideali vieta norintiems surengti nepakartojamas vestuves. Šioje sodyboje Jūs rasite daug kambarių – nuo mažų intymių erdvių iki milžiniškų plotų, tinkančių tūkstančiams žmonių. Taip pat visai šalia sodybos yra įsikūrusi viena iš didžiausių sportinių šaudyklų. Todėl belaukiant jaunavedžių, svečiai gali išmėginti savo taiklumą šaudantys į skriejančias lėkštes, o antrąją vestuvių dieną atgauti jėgas SPA zonoje – pirtyse ir sūkurinėje vonioje.

Veiklos sėdintiems

Žinoma reikia nepamiršti ir tų, kuriems šokiai ar fotosesijos mažiau įdomūs. Tokiu atveju, sėdintiems prie stalų, galite sugalvoti smagesnius žaidimus, kurie paskatins susipažinti ir įtrauks į įdomius pokalbius. Vienas iš pasiūlymų – ant kiekvieno stalo arba ant didelio stalo keliose vietose, padėti stiklainiukų su popieriaus lapeliais, ant kurių būtų užrašytos užduotys. Kaip pvz.: „kaimynui iš kairės pasakyk komplimentą“, „prisistatyk sėdinčiam priešais“ arba „atnešk desertą kaimynui iš dešinės“ ir t.t. Tokiu būdu svečiais greičiau susipažins ir įsitrauks į vestuvių šurmulį, tuo pačiu sukurdami jaukią ir linksmą atmosferą.

Vaikų pramogos

Ir žinoma, kol vyksta pramogos suaugusiems, reikėtų nepamiršti ir mažųjų vestuvių svečių. Pirmiausia vertėtų pasirūpinti saugumu, jog tėvai galėtų būti ramūs ir atsipalaidavę, jog vaikai nesusižalos ir smagiai praleis laiką. Tam siūlome sukurti atskirą vaikų zoną – ją galima įkurti tiek lauke, tiek viduje. Šioje zonoje galėtų atsirasti įvairūs stalo žaidimai, piešimo ir spalvinimo rinkiniai, muilo burbulų ir kitų veiklų, kurios galėtų sudominti įvairaus amžiaus vaikus. Kartais vaikams statomos palapinės lauke ar sukuriamas bendras staliukas viduje. Taip pat galima apsvarstyti ir animatoriaus paslaugas – tokiu atveju vaikai smagiai leidžia laiką su suaugusiojo priežiūra, o tėvai gali ramiai mėgautis švente.

Svarbiausia, kad kiekviena jūsų sugalvota veikla papildytų šventę geromis emocijomis ir jaukia atmosfera, o ne apkrautų svečių. Turime ilgametę vestuvių organizavimo patirtį, todėl mielai jums patarsime kada ir kokią veiklą dažniausiai organizuoja jaunieji bei kaip išspręsti kitus jums rūpimus klausimus. Kol mėgaujatės laiku dviese, galėsite būti ramūs, jog vestuvių svečiai taip pat rado veiklą, kuria mėgaujasi. Skanus maistas, gera muzika, fotosesijos erdvė ar net ekstremalios varžybos įtrauks kiekvieną – šypsena pasipuošę bus visi!